Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «باشگاه خبرنگاران»
2024-04-29@00:11:00 GMT

رئیس دانشگاه پیام نور رفسنجان معرفی شد

تاریخ انتشار: ۶ شهریور ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۸۶۸۷۵۴

رئیس دانشگاه پیام نور رفسنجان معرفی شد

با حضور مسؤولان استانی و محلی آیین تکریم و معارفه رئیس دانشگاه پیام نور رفسنجان برگزار شد.

 مراسم تکریم احسان مهرابی و معارفه الهام صادقی رئیس دانشگاه پیام نور رفسنجان با حضور مسئولان استانی برگزار شد.

حجت‌الاسلام محی‌آبادی مسئول نهاد رهبری در دانشگاه پیام نور استان کرمان امروز در حاشیه تکریم و معارفه رئیس دانشگاه پیام نور رفسنجان گفت: تنها یک تکریم و معارفه در عالم خلقت از ابتدا تا انتها وجود داشت و خداوند معرفی‌کننده، جمعیت ملائکه و شخصی که معرفی شد حضرت آدم (ع) بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او گفت: در هر پست، مقام و مسؤولیتی که هستیم باید برای رضای حق قدم برداریم.

روح‌الله خلیلی‌نژاد معاون اجرایی دانشگاه پیام نور استان کرمان  هم گفت: خبر انتصاب رئیس دانشگاه پیام نور مرکز رفسنجان در فضای مجازی موجب شد افرادی تماس بگیرند که چرا در رفسنجان مدیر خانم در نظر گرفته شده؛  درحالی که ما باید به نقش و جایگاه زن نگاه ویژه داشته باشیم چرا که  زن در هر جامعه‌ای و در اهداف و آرمان‌های یک جامعه نقش تأثیرگذار دارد.

او افزود: همان‌طور که مقام معظم رهبری کلید تداوم انقلاب را در دست بانوان دانستند، از طرفی در مجموعه دانشگاه پیام نور رفسنجان ۸۰ درصد از دانشجویان بانوان هستند، سعی کردیم مدیری خانم انتخاب کنیم و اعتقاد داریم ایشان بسیار توانمند است و اتفاقات خوبی در این مرکز رقم خواهد خورد.

خلیلی‌نژاد گفت: امیدواریم انتخاب خانم صادقی به‌عنوان یک بانوی مدیر الگویی برای همه استان که نقش و جایگاه بانوان بزرگوار و تحصیلکرده‌ای که از آنان استفاه نشده، شود و در بقیه سیستم‌ها این اتفاق رقم بخورد.

او با اشاره به اینکه دانشگاه پیام نور استان کرمان ۲۸ مرکز و واحد در حال فعالیت دارد اظهار کرد: ۱۹۰ رشته محل در مقاطع کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکتری در سطح استان داریم که رفسنجان هم از مراکز  دارای اهمیت در سطح کشور و استان کرمان است.

معاون اجرایی دانشگاه پیام نور استان کرمان نسبت به همکاری دانشگاه پیام نور رفسنجان با سایر دانشگاه‌های مادر شهرستان در حوزه دانش‌بنیان و انعقاد تفاهم‌نامه‌هایی در این زمینه، پیگیری زمین چمن دانشگاه که مس قول مساعد برای احداث آن داده، استخر شنا، توسعه پردیس شماره دو دانشگاه و توجه ویژه به موضوع درآمدزایی در دانشگاه مسائلی را گوشزد کرد.

او  تصریح کرد: پیگیری ویژه برای برگشت دانشگاه پیام نور کشکوئیه در حال انجام است و اموال مربوط به این دانشگاه طی ۷۲ ساعت به دانشگاه برگردد.

باشگاه خبرنگاران جوان کرمان کرمان

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: پیام نور دانش بنیان رئیس دانشگاه پیام نور رفسنجان دانشگاه پیام نور استان کرمان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۸۶۸۷۵۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تکریم چهره ماندگار فلسفه و عرفان در شیراز

ایسنا/فارس آیین نکوداشت اصغر دادبه، چهره ماندگار فلسفه و عرفان و حافظ شناس شهری کشورمان، اصغر دادبه امروز، ۸ اردیبهشت‌ماه در مدیریت منطقه جنوب کشور(شیراز) برگزار شد.

در این آیین که به پاس خدمات علمی و فرهنگی این استاد فلسفه و عرفان در سالن فرهنگ مدیریت اسناد و کتابخانه ملی منطقه جنوب کشور برگزار شد، اصغر دادبه در بیان مفهوم رندی حافظ اظهار کرد: حافظ رندی را به عنوان یک مکتب مستقل پیشه کرده است.

وی بیان کرد: اگر قرار بود رندی همان معنایی را داشته باشد که در اشعار عطار و سنایی وجود دارد، حافظ باید در ۱۲ غزلی که صرفأ عرفانی بود، لفظ رندی بیاورد.

این حافظ شناس کشورمان ادامه داد: غزل‌های حافظ را می‌توان به سه دسته تقسیم کرد که دو دسته اقلیت و یک دسته از اکثریت‌ها می‌شوند، آن اقلیت‌ها گاهی یکی دو غزل عاشقانه است و بیش از ۱۰ غزل کاملاً جمله‌های عرفانی است که قابل انکار است. نیست.

نویسنده کتاب «حافظ، زندگی و اندیشه» با طرح این پرسش که چرا با وجود این عطار و سنایی پیش از حیات حافظ زیسته‌اند اما رندی با نام حافظ گره خورده است، گفت: در جهان‌بینی حافظ دو روش‌شناسی وجود دارد که از زیبایی‌های طبیعی و شنیداری شروع می‌شود و در نتیجه نظربازی سرمنزل به تزکیه باطن می‌رسد.

مجید اسکندری، پژوهشگر ادبی و استاد دانشگاه، تفاوت کلامی اصغر دادبه را قابل تعظیم و تکریم توصیف کرد و افزود: دادبه نه تنها شعر حافظ را ارائه کرده است، بلکه با حافظ زیسته است. شیوه مناسب استاد دادبه در کلام و بیان مسئله مهمی است که خواص و عوام بر این نکته منبع دارند.

اصغر دادبه (زاده ۱۸ اسفند ۱۳۲۵ در یزد)، استاد فلسفه اسلامی و ادبیات عرفانی دانشگاه علامه طباطبایی و مدیر گروه ادبیات دائره‌المعارف بزرگ اسلامی، همچنین مدیر گروه زبان و ادبیات فارسی در دانشکده علوم انسانی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران شمال است.

دادبه در سال ۱۳۸۱، در دومین همایش چهره‌های ماندگار، به‌عنوان چهره ماندگار در ادبیات عرفانی و فلسفه اسلامی معرفی شد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • دهه هشتادی‌ها نسل پیشران تمدن‌ساز هستند
  • خواسته امروز آزادگان جهان، محو رژیم صهیونیستی از صحنه روزگار است
  • مسی ها آماده و سرحال برای دربی کرمان (عکس)
  • کلنگ‌زنی بیش از ۳۴۰۰ قطعه زمین نهضت ملی مسکن در رفسنجان
  • مراسم تودیع و معارفه مدیر شبکه بهداشت و درمان شهرستان سیریک
  • تکریم بیشتر ارباب رجوع و پیگیری برنامه‌های نظارتی بر محاکم در اولویت دیوان عالی کشور
  • کوتاهی در معرفی استان کرمان قابل قبول نیست
  • تکریم چهره ماندگار فلسفه و عرفان در شیراز
  • عضو هیأت علمی دانشگاه ولی عصر(عج) رفسنجان استاد نمونه کشوری شد
  • انعقاد قرارداد ۲۰۰ میلیارد تومانی برای آسفالت و روکش راه‌های رفسنجان